Produkte dhe lëndë të para

Previous
Next

Kush jemi

Çelësi i suksesit tonë

Kompania "Neranxi" ka 31 vite që zhvillon aktivitetin e saj në importin dhe përpunimin e lëndëve të para të industrisë ushqimore.

Të reja – Valhrona, çokollata më e mirë në botë tashmë tek Neranxi

Mbyllni sytë dhe imagjinoni udhëtimin më të jashtëzakonshëm të jetës tuaj, brenda plantacioneve të kakaos.

Instituti Kulinar Neranxi

Instituti Kulinar Neranxi, u krijua 13 vite më parë me iniciativë të Kompanisë “Neranxi”.

Bli me telefon!

Ky shërbim ofrohet në gjithë territorin e Shqipërisë dhe është falas! Pazari juaj është një telefonatë larg!

📞 04 225 2449
📱+355 68 209 7277:
📱+355682052700

Përfaqësitë tona