KOMPANIA NERANXI SJELL RISINË E NJE PANAIRI PRIVAT TË SPECIALIZUAR
January 27, 2008
Panairi i tretë profesional Neranxi 2011
January 27, 2011

Panairi i dytë profesional Neranxi 2010


Tashmë e kthyer në traditë pas suksesit të panairit të parë, pranvera e vitit 2010 erdhi me edicionin e dytë të këtij panairi. Natyrisht kësaj here organizimi ishte më prefekt, pjesmarrja dhe interesi akoma më i madh dhe risitë të shumta. Gjatë panairit klientë nga e gjithë Shqipëria, Maqedonia, Kosova dhe Mali i Zi u takuan me specialistët e “Neranxi-t” si dhe mjaft specialistë e menaxherë të ardhur nga disa vende të botës, nga ku kompania “Neranxi” bën importin e lëndëve të para. Risi interesante e këtij edicioni ishte prezantimi i kuzhinës alternative, si e asaj aziatike, meksikane, kuzhinës dietike etj. Në këtë edicion presidenti i kompanisë prezantoi dhe shkollën profesionale që hapi dyert për të gjithë nxënësit e saj e pagëzuar me emrin “Instituti Kulinar Neranxi”.

Comments are closed.