Panairi i pestë profesional Neranxi 2013
January 27, 2013
Panairi i shtatë profesional Neranxi 2015
January 27, 2015

Panairi i gjashtë profesional Neranxi 2014

Kompania “Neranxi” sjell festivalin e shijeve në panairin e pranverës Fundjava që lamë pas ishte e veçantë për kompaninë “Neranxi”, importuese dhe përpunuese e lëndëve të para për industrinë ushqimore me qendër në Tiranë. Për dy ditë me rradhë, aty u zhvillua Panairi kulinar, tashmë i kthyer në një traditë të përvitshme. Në edicionin e saj të gjashtë, qëllimi i këtij panairi ishte njohja e klientëve të saj me risitë kulinare. Shefat e kuzhinës shqiptare dhe të huaj, demonstruan përdorimin e produkteve të kompanisë “Neranxi”, pranë laboratorëve të saj me disa seminare. Sivjet ka patur një vemendje shumë më të madhe se sa vitet e tjera nga ana e specialistëve të kuzhinës, pastiçerisë dhe xhelaterisë për të mësuar sa më shumë rreth profesionit të tyre. Tashmë të gjithë janë ndërgjegjësuar se tregu kërkon përfeksionim vit pas viti dhe “Neranxi” si gjithmonë është një hap përpara risive dhe i sjell ato në kohën e duhur. Kompania “Neranxi” importon produkte për restorante, pastiçeri dhe xhelateri, nga vendet e BE-së dhe të çertifikuara sipas standarteve të tyre si dhe nga vende të tjera të botës, por të kontrolluara dhe çertifikuara gjithashtu. Krahas rritjes së gamës së produkteve, ajo ka perfeksionuar edhe shërbimin ndaj klientit me asistencë profesionale, por edhe me shkollën e kulinarisë “Neranxi”, e cila ka 5 vite që diplomon specialistë kuzhine dhe pastiçerie. Sot Neranxi ka 80% të tregut shqiptar dhe me shtrirje gjithnjë e më të madhe në Kosovë, Maqedoni dhe Mal të Zi.

Comments are closed.