Panairi i shtatë profesional Neranxi 2015
January 27, 2015
Panairi profesional “Neranxi” 2017
January 27, 2017

Panairi i tetë profesional Neranxi 2016

Kompania Neranxi celi panairin Profesional Neranxi 2016 Ky është panairi i 8 që organizohet në vend për Kulinarine dhe te apasionuarit pas gatimit. Z. Nikollaq Neranxi, themelues i Kompanise Neranxi mbajti fjalen e rastit duke pershendetur te gjithe pjesmarresit, vizitoret e shumte, ambasadoret dhe personalitete e shquar, te cileve u lane mbresa te jashtezakonshme performanca e panairit. Ne fjalen e rastit, Z. Neranxi theksoi se ne, ne Institutit Kulinar Neranxi u mesojme studenteve vlerat ushqyese te perberesve qe gatuhet, nepermjet te cilave mund te parandalohen semundjet. Vetem duke ngritur standartet dhe duke ecur perkrah vendeve europiane per cilesine e ushqimeve dhe produkteve te certifikuara do te bejme dhe ne pjesen tone persa i perket zhvillimit te vendit dhe edukimit te popullsise qe te zgjedhin me te miren per veten e tyre, duke e bere ushqimin ilac te cdo semundjeje. Tradita e përvitshme e panairit, edhe këtë herë synoi që të nxirrte në pah risitë që ka sjellë kompania më e madhe e njëkohësisht lider në tregtimin e produkteve të kulinarisë. Shume Kliente nga vende te ndryshme te Shqiperise, por nuk kane munguar as ata nga Maqedonia, Mali i Zi dhe Kosova te cilet u shprehen te interesuar per produktet e reja qe kompanite europiane prezantuan kete vit per tregun shqiptar/ Studente e Kuzhines dhe Pasticerise Neranxi demonstruan perkrah shefave te afirmuar te kuzhinave se si gatuhet me klas dhe perberes cilesore dhe te shendetshem. Tashme jo vetem shija eshte permiresuar, por prezantimi pjatave ne menyre bashkekohore, na ben te ndihemi krenare per studentet tane qe tashme kane vulosur cilesine me nivelin dhe performancen e tyre. PAnairi vazhdon dhe sot punimet ne diten e dyte te tij, ku shefat e ardhur nga gjithe europa do te demonstrojne ne seminare te vecanta produktete dhe recetat e reja te ketij viti.

Comments are closed.