Panairi i tetë profesional Neranxi 2016
January 27, 2016
GINGERBREAD HOUSES for CHRISTMAS BAZAR TEK “NERANXI”, DHJETOR 2017
January 24, 2018

Panairi i nëntë profesional "Neranxi" 2017

Kompania Neranxi për të 9-in vit me rradhë zhvilloi Panairin e Profesional Neranxi 2017, me Spacialistë të Sektorit të Ushqimit dhe Chef-a Kuzhine nga Gjithë Bota. Presidenti i Kompanisë, Z. Neranxi theksoi në fjalën e rastit se: “Panairi i Kulinarisë është parada e risive, shijeve dhe bukurive. Sepse Arti i Kulinarisë është i tillë, ai është utilitar, sepse ka të bëjë me ushqimin tonë të përditshëm, ndaj ne kujdesemi që ai të jetë sa më cilësor, sa më i shijshëm dhe estetikisht i bukur. Kompania Neranxi ka aq vite jetë në treg sa c’ka jetë edhe ekonomia e tregut në Shqipëri por nga ana tjetër nuk e imagjinonim që aktiviteti ynë do të rritej dhe do zgjerohej kaq shumë, si një nga 200 bizneset më të mëdha në vend. “Z.Neranxi iu siguroi klientëve se kjo rrugë që po ndjekim do të vazhdojë, sepse për ne përsosmëria nuk është një destinascion por një udhëtim që nuk mbaron kurrë. Vizitorë nga e gjithë Shqipëria dhe rajoni, chef-a kuzhine dhe pasticerie, pronarë hotelesh, baresh, restorantesh vizituan stendat dhe morën pjesë në seminaret e organizuara në çdo laborator ku secila kompani europiane demonstroi risitë e vitit 2017.

Kompania “Neranxi”, njeh fillimet e saj pikërisht atëherë kur në Shqipëri sapo kishte rënë sistemi komunist dhe po hidheshin hapat e para në ekonominë e tregut i cili ishte mjaft kaotik, por kjo kompani kuptoi menjëherë nevojën për të pasuruar tregun me lëndë të para për fabrikat dhe punishtet e vogla të asaj kohe dhe produkte ushqimore direkt për konsumatorin. Në fillim u importuan nga disa vende fqinje lëndë të para për pastiçeri dhe xhelateri dhe menjëherë më pas filloi importi i erëzëve dhe frutave të thata nga shumë vende të botës.

Comments are closed.