Panairi profesional “Neranxi” 2017
January 27, 2017
NERANXI TEK “GREEK FOOD FESTIVAL” TIRANA, DHJETOR 2016
January 24, 2018

GINGERBREAD HOUSES for CHRISTMAS BAZAR TEK "NERANXI", DHJETOR 2017

Edhe kete vit, Kompania Neranxi jep kontributin e saj per eventin e bamiresise qe organizohet cdo prag krishtlindjesh nen emrin Christmas Bazar. Shtepi prej Biskote te punuara dhe dekoruara me dashuri nga stafi i Institutit Kulinar Neranxi dhe nga nje delegacion i grave te ambasadoreve te vendeve te huaja ne Tirane do te shiten ne kete panair dhe te ardhurat do te shkojne per bamiresi ne ndihme te femijeve te braktisur. Ne jemi te lumtur qe japim sadopak kontribut per ti dhene buzeqeshje nje femije 🙂

Comments are closed.