INSTITUTI KULINAR NERANXI TEK CELJA E SEZONIT TURISTIK NE KSAMIL, QERSHOR 2016
January 24, 2018
HORECA ALBANIA 2015 – Restaurant & Hotel Equipment Exhibition, mars 2015
January 24, 2018

NERANXI -TEK FESTA E MIDHJES - SARANDE 2015 FITON KUPEN E NDERIT

Neranxi”, promotor i “Festës së Midhjes” në Sarandë Gatime live për të shijuar recetat me bazë midhjet Më 8 maj 2015, ka ngritur siparin në Sarandë, një ndër evenimentet më të rinj të qytetit, e quajtur “Festa e Midhjes”. Të pranishëm në këtë festë janë jo vetëm qytetarët sarandiotë, por pjesmarrës nga i gjithë vendi, diaspora, turistë, drejtues lokalë, përfaqësues të trupit diplomatikë etj, të cilët shijojnë krahas bukurive të këtij vendi edhe gatimet e shijshme. Është viti i katërt që kjo festë grumbullon mijëra vetë në qytetin e dyzet shenjtorëve dhe ka fituar zemrat e vizitorëve edhe për shijet kulinare që të jep midhja.Tashmë “Festa e Midhjes” përfaqëson një festë tipike të Sarandës.Kompania “Neranxi” dhe “Instituti Kulinar Neranxi” janë promotorët kryesorë të kësaj feste kulinarie, duke sjellë në qytetin jugor, përvojën dhe profesionalizmin. Shefat e kuzhinës gatuan live për t’i krijuar mundësinë të gjithë vizitorëve që të degustonin recetat e shijshme. Instituti Kulinar Neranxi fitoi Kupen e Nderit me motivacionin “per performacen e admirueshme dhe gatimet me te shijshme dhe novatore me baze midhjen.”

 

Comments are closed.