GINGERBREAD HOUSES for CHRISTMAS BAZAR TEK “NERANXI”, DHJETOR 2017
January 24, 2018
INSTITUTI KULINAR NERANXI TEK CELJA E SEZONIT TURISTIK NE KSAMIL, QERSHOR 2016
January 24, 2018

NERANXI TEK "GREEK FOOD FESTIVAL" TIRANA, DHJETOR 2016

Ambasada e Greqise ne Tirane dhe Hellenic Busines Association of Albania organizon “Greek Food Festival” (Festivalin Grek te Ushqimit) ne bashkepunim me Plaza Tirana Hotel dhe supermarket Big Market nga data 22 Nentor deri ne 4 Dhjetor 2016. Ku event ofron oportunitetin per profesionistet dhe publikun te zbulojne Ushqim Cilesor dhe pije Greke ne Shqiperi te tilla si, Vaji i ullirit, vera, djathi, frutat e thata, mastika, shafran, uzo, gliko etj. Gjithashtu ju jep pjesmarresve shansin te shijojne nje eksperience kulinare unike ne llojin e saj nen shoqerine e muzikes greke dhe video me destinacione atraktive turistike te Greqise. Kompania Neranxi pjesemarrese ne kete event demonstroje nje sere produktesh me origjine greke te rralla per nga cilesia dhe vlerat ushqyese te cilat i gjeni ne cdo kohe prej vitesh tek dyqanet Neranxi te tilla si: Vera e Kantines Dionysos, Vaji Ulliri IONIA, Uzo Barbayanni, Glikot Makedoniki, Rrush i Zi i Korintit, Hallve dhe Tahini tradicionale, Mastika, Glikaniso, mikse erezash, marmelata dhe recel te sherbimit HO.RE.CA., caperi, kerpudha, fasule pllaqi dhe japrake tradicionale Greke.

 

Comments are closed.