20 vjetori i Ambasades amerikane ne Shqiperi 4.10.2011
January 26, 2018
Saranda çel sezonin turistik, Festa e Midhjes mban firmen “Neranxi”
January 26, 2018

NJË TORTË 300 METRA E GJATË TEK ROGNERI

Një risi e iniciuar dhe e sponsorizuar nga kompania “Neranxi” ishte edhe Panairi i Gastronomisë i zhvilluar në vitin 2009 në ambientet e hotel “Rogner”. Ky aktivitet u realizua në bashkëpunim me klubin e shefave të kuzhinës nga e gjithë Shqipëria ku të ftuar ishin edhe mjeshtra të kuzhinës nga vendet fqinje por edhe më larg si psh shefa nga Izraeli. Qëllimi I shte ekspozimi I risive por edhe shkëmbimi I eksperiencave mes shefave shqiparë dhe të huaj. Në stendat e këtij panairi kishte kryesisht sipërmarrje shqiptare të cilët kryejnë aktivitetin e tyre në sektorin ushqimor. Kompania “Neranxi” kishte stendat e saj të cilat tregonin më së miri edhe aktivitetin e gjerë që ajo ka duke qenë lider në treg për shumicën e lëndëve të para dhe produkteve që tregton. Si surprizë në çelje të këtij aktiviteti, ishte edhe një tortë 300 metra e gjatë e realizuar nga mjeshtrat e pastiçerisë së kompanisë “Neranxi”. Në fund të aktivitetin kompania “Neranxi” mori edhe kupën e më të mirit.
 

Comments are closed.