NJË TORTË 300 METRA E GJATË TEK ROGNERI
January 26, 2018
Pse Kompania “Neranxi” punon me brandet më të mira të botës, njëri prej tyre është “Pregel”, gjigandi i prodhimit të produkteve për akullore
January 27, 2018

Saranda çel sezonin turistik, Festa e Midhjes mban firmen "Neranxi"

SARANDË, maj 2014 – Lëvizje, ndalesa dhe shijime të gatimeve të veçanta, të një menuje të pasur plot surpriza, që siç komentojnë edhe shefat e kuzhinës “Neranxi”, jane posaçërisht për Festën e Midhjes në Sarandë, e cila çel zyrtarisht sezonin turistik të verës.

Comments are closed.