Kushtet e magazinimit dhe tregtimit të frutave të thata
January 27, 2018
Seminari “Schapfen Mühle” për Bukë Gjermane & Produkte Furre, tetor 2017
January 27, 2018
kom6 (1)

Produkte për individët intolerantë

“Neranxi”, në kuadër të përzgjedhjes së kujdesshme dhe studimit permanent të tregut, ka menduar të sjellë produkte për një target njerëzish të veçantë të cilët janë intolerantë ndaj disa përbërësve ushqimorë, por edhe për ata që duan të ruajnë linjat, një ide që ngjan shumë avangarde, por që ka rezultuar e suksesshme dhe e përkrahur masivisht që në nisje të saj. Sot në rrjetin e dyqaneve me logon e Kompanisë, por edhe në njësi tregtare që furnizohen tek “Neranxi”, krahas produkteve bio me çertifikatë që respektojnë të gjitha parametrat e vendeve të BE-së, mund të gjeni gjithashtu produkte për individë me nevoja specifike.

Diabetikët kanë një gamë të madhe zgjedhjesh, intolerantët ndaj laktozës apo glutenit, për individë vegjetarianë gjithashtu, si dhe për të tjerë që duan të ruajnë linjat. Në këtë mënyrë, edhe këta individë mund të ruajnë shëndetin e tyre, por pa hequr dorë nga shija e mirë dhe cilësia. Sepse tek “Neranxi” gjen çdo gjë, prandaj është gjithmonë një hap përpara.

Comments are closed.