SEMINARI “CALLEBAUT” TEK “NERANXI” 18 MAJ 2016
January 27, 2018
SEMINAR I PRODHIMEVE TË BRUMIT ME MIELLRAT “ITALMILL” TEK NERANXI, dhjetor 2015
February 1, 2018

SEMINAR I AKULLORES PREGEL TEK NERANIX 16-17 MARS 2016

Kompania Neranxi në bashkëpunim me Kompaninë Italiane PreGel, aktualisht më e madhja e tregëtimit të lëndëve të para për Akullore dhe Pasticeri në Europe, organizuan në ambjentet e Institutit Kulinar Neranxi Seminarin e Akullores, të parin për këtë vit, duke çelur zyrtarish sezonin dhe duke sjelle risitë e vitit 2016. Sot u prezuantuan 16 baza dhe shije të ndyshme si: Bazë Diamant 100, Bazë Venezia 100, Bazë Sublime 100, Baza e akullores me pastë frutash, Baza e akullores me fruta të ngrira, Black Chocolate Sprint, Caramel Salato Sprint, Nocciola Reggina, Golden Vaniglia etj. Klientë te ndryshëm nga Tirana, dhe rrethet, por nuk munguan dhe nga Kosova dhe Maqedonia mbushën Laboratorin e Gelaterisë duke treguar interes për shijet e reja dhe produktet më të kërkuara të sezonit. Dita e dytë e seminarit rezervon surpriza të tjera si shije të reja akulloresh dhe torta akulli. Risija e këtij viti janë shijet e reja të akullores Pino Pinguino, që tashmë është kthyer në një simbol për PreGel. E krijuar në vitin 2010, ajo ka korrur njërin sukses pas tjetrit dhe është kthyer në një shije klasike në kohë rekord. Janë shumë arsye pse Pino Pinguino nuk duhet të mungojë në vitrinën tuaj, butësia e saj e pashoqe, i cila gjithashtu qëndron në vitrinë e përsosur në temperaturave minus, duke e bërë akulloren të shkrijë në gojë, shija e tyre intensive dhe e shijshme, por në të njëjtën kohë e vërtetë dhe autentike. Shijet Pino Pinguino ju lejojnë që ti përdorni ato si dekorim apo për të krijuar receta dhe kombinime të reja sipas deshirës. Në seminar do të zbuloni si të përgatisni disa prej tyre. Lëndët e Para për të përgatitur akullore Pregel i gjeni tek dyqanet Neranxi.

 

Comments are closed.