SEMINARI I EMBELSIRAVE TRADICIONALE PER FESTAT E FUNDVITIT, DHJETOR 2016
January 27, 2018
TRAJNIM PROFESIONAL I STAFIT TE KOMPANISE NERANXI TEK PREGEL, SHTATOR 2016
January 27, 2018

SEMINAR PASTICERIE NGA IRCA 23-24 Nentor 2016

SEMINAR PASTICERIE NGA IRCA 23-24 Nentor 2016 Kompania Prestigjoze IRCA ne bashkepunim me Kompanine Neranxi organizuan nje seminar dy ditor pasticerie ne ambjentet e Institutit Kulinar Neranxi. Recetat qe u demonstruan per klientet nga e gjithe Shqiperia ishin kryesisht prurjet e reja te ketij sezoni festiv si dhe Produktet me trend te 2017.

 
 
 

Comments are closed.