SEMINARI I AKULLORES DHE PASTICERISË PREGEL SHKURT 2017
January 27, 2018
SEMINAR PASTICERIE NGA IRCA 23-24 Nentor 2016
January 27, 2018

SEMINARI I EMBELSIRAVE TRADICIONALE PER FESTAT E FUNDVITIT, DHJETOR 2016

Kompania Neranxi ne bashkepunim me kompanine Greke Bousmalis, organizuan Seminarin Profesional per Embelsirat Tradiconale te Festave te Fundvitit me specialiste te Pasticerise Greke ku u demonstruan receta tipike tradicionale me sherbet si: Bakllava, Kadaif, Bakllava me cokollate, Kurabie, Melomakarona, Kiounefe, dhe Pite me kadaif mocarella dhe krem djathi. Pasticiere profesioniste te shumte ne numer nga Tirana dhe rrethe te ndryshme, traguan mjaft interes per keto embelsira tradicionale qe jane bere tashme pjese e tradites Shqipetare dhe festave tona me te dashura

 
 
 

Comments are closed.