Produkte për individët intolerantë
January 27, 2018
SEMINARI I AKULLORES DHE PASTICERISË PREGEL SHKURT 2017
January 27, 2018

Seminari "Schapfen Mühle" për Bukë Gjermane & Produkte Furre, tetor 2017

Seminari i Bukëve Gjermane dhe Produkteve të Furrës Sot ne Laboratorin e Prodhimeve te Brumit tek Instituti Kulinar Neranxi u zhvilluar dita e pare e seminarit mbi Buket Gjermane dhe Prodhimet e Furres nga Kompania Prestigjoze gjermane Schapfen Muhle, ekskluzivitetin e se ciles per Shqiperine dhe Kosoven e ka Kompania Neranxi. Kliente nga e gjithe Shqiperia, Kosova dhe Maqedonia treguan nje interes te madh per produktet e certifikuara te kesaj kompabnia dhe miellrat qe ajo tregeton, pasi tashme jane shume te kerkuara edhe nga vete konsumatori i ndergjegjesuar per nje jete te shendetshme dhe nje buke te garantuar nga vendi i origjines. Gjermania eshte vendi nr 1 ne bote qe prodhon dhe konsumon buke te shendetshme, ndaj ne kemi zgjedhur kete kompani per ta sjelle ne Shqiperi e cila operon qe nga viti 1452. Receta te reja na presin neser, ndaj mos mungoni.

 
 
 

Comments are closed.