SEMINAR PASTICERIE NGA IRCA 23-24 Nentor 2016
January 27, 2018
SEMINARI “CALLEBAUT” TEK “NERANXI” 18 MAJ 2016
January 27, 2018

TRAJNIM PROFESIONAL I STAFIT TE KOMPANISE NERANXI TEK PREGEL, SHTATOR 2016

Prej disa ditesh, ne ambjentet e Kompanise Prestigjoze Italiane PreGel po zhvillohet nje trajnim profesional i stafit te Kompanise Neranxi. Menaxherja e Pergjithshme Efi Neranxi si dhe Drejtoresha e Shitjeve dhe Marketingut, Kristina Neranxi, zhvilluan dhe nje takim pune me themeluesin e Kompanise PreGel, Dr. Luciano Rabboni. U fol per Risite qe do te sjelle Pregel per 2017 ne tregun europian dhe ate shqiptar nepermjet Neranxit si distributor ekskluziv. Prioritet do te kene kryesisht linjat per kujdesin ndaj shendetit si dhe ato Beneo dhe produktet Gluten Free si nje tendence ne rritje dhe kerkese e ardhur nga vete konsumatori per vitin 2016. Specialistet e Pasticerise, si dhe Menaxheret e Shitjes dhe te Marketingut u njohen me recetat e reja te cilat me vone nepermjet seminareve te vecanta do ti demonstrohen edhe Klienteve Shqiptare.

 
 

Comments are closed.