SEMINAR I PRODHIMEVE TË BRUMIT ME MIELLRAT “ITALMILL” TEK NERANXI, dhjetor 2015
February 1, 2018
SEMINAR PASTICERIE, DHE BUKEPJEKJE NGA KOMPANIA “MASTER MARTINI”, maj 2015
February 1, 2018

SEMINAR CALLEBAUT TEK "NERANXI", 21 TETOR 2015

Specialisti i Kompanise Belge Callebaut Robert Bašić demostroi recetat dhe produkte te reja ne ambjentet e Institutit Kulinar Neranxi. Kliente nga e gjithe Shqiperia por jo vetem, Kosova dhe Maqedonia ishin te pranishem duke shprehur interes te madh per produktet cilesore qe Kompania Neranxi ka selektuar dhe perzgjedhur duke sjelle me te miren e tregut boteror ne Shqiperi. Prej shume vitesh Neranxi është distributori ekskluziv per Shqiperine dhe Kosoven me disa pika shitje ne te gjithe vendin. Recetat qe u demostruan ishin keto: W2 VERRINE / limon / manaferre e kuqeW2 mousse PARIS Brest GANAZH CHOCOLATE PER TARTA Macaroons me cokollate te bardhe/manaferre e kuqe COKOLLATE ME QUMESHT ENTREMET CHOCOLATE VERRINE COKOLLATE E BARDHE W2 & TERRINE GESHTENJE COOKIES TRIPLE CHOCOLATE

Comments are closed.