SEMINAR GELATERIE DHE PASTICERIE, Mars 2015
February 1, 2018
SENNA – Seminar tek “Neranxi” 4-5 Qershor 2013
February 1, 2018

Seminar i çokollates Callebaut tek Kompania "Neranxi", Nentor 2013

Mbylli me sukses punimet , seminari i cokollates belge “Callebaut” ne ambjentet e Institutit Kulinar Neranxi. Nje numer i madh klientesh te interesuar per pergatitjen e recetave dhe produkteve me cokollate origjinale 100% mbushen ambjentet e laboratoreve duke e bere kete aktivitet te larmishem dhe shume te suksesshem… Ambasadori i Cokollates Callebaut, i ardhur posacerisht nga Belgjika, Z. Moreno Debartoli demonstroi disa receta tipike me cokollaten e shume kerkuar…

 

Comments are closed.