SEMINAR PASTICERIE, DHE BUKEPJEKJE NGA KOMPANIA “MASTER MARTINI”, maj 2015
February 1, 2018
Seminar i çokollates Callebaut tek Kompania “Neranxi”, Nentor 2013
February 1, 2018

SEMINAR GELATERIE DHE PASTICERIE, Mars 2015

Kompania Neranxi organizoi sot dt 4 Mars 2015 Seminarin e pare per kete vit per Gelaterine dhe Pasticerine duke celur keshtu sezonin e ri te Akullores. Kliente te shumte nga Shqiperia, Kosova, Maqedonia dhe Mali i Zi mbushen Laboratoret e Institutit Kulinar Neranxi ku u be dhe demonstrimi i recetave te reja. Specialisti italian Chef Michele Barbera pergatiti recetat e meposhtme me Bazat e Akullores si “Base Diamand 50, Base Diamand 100, BAZE PUROLAT SUPERIORE , gjithashtu receta origjinale si KASATA SICILIANE, TORTA, SMEIFREDO, GRANITA ETJ… Klientet i mirepriten sugjerimet e Chefit, duke shprehur deshiren per ti futur sa me pare si produkte te reja ne vitrinat e tyre.

Comments are closed.