SEMINAR nga OLYMPIC FOODS – pasticeri -gelateri-frozen yougurt, Maj 2013
February 1, 2018
Kompania “Neranxi” seminar ne Athine, Shkurt 2012
February 1, 2018

Seminar GELATERIE - PASTICERIE 25.3.2013

Ne diten e pare te seminarit te organizuar nga kompania Neranxi u demonstruan nga specialiste italian, shijet e reja te akullores PreGel, te tortave dhe embelsirave me lende te para te kesaj kompanie. Seminari zgjoi interesin e shume klienteve, te ardhur nga e gjithe Shqiperia, pjesmarrja e te cileve ishte e konsiderueshme. Ata mbeten mjaft te kenaqur nga demonstrimet e sotme, receta te cilat do te pasurojne vitrinat e tyre me larmishmerine e produkteve te reja. Po te njejtin intesitet pati dhe dita e dyte e ketij seminari, ku nje specialist grek beri demonstrime embelsirash dhe produktesh brumi te ndryshme duke dhene receta dhe keshilla per menyren e pregatitjes.

Comments are closed.