SENNA – Seminar tek “Neranxi” 4-5 Qershor 2013
February 1, 2018
Seminar GELATERIE – PASTICERIE 25.3.2013
February 1, 2018

SEMINAR nga OLYMPIC FOODS - pasticeri -gelateri-frozen yougurt, Maj 2013

Kompania Neranxi organizoi ne data 14-15 Maj 2013 ne ambjentet e saj Seminarin profesional per Pasticeri, Xhelateri dhe Frozen Yougurt. Specialiste nga Kompania Greke Olympic Foods, demonstruan receta dhe produkte te reja, te cilat zgjuan interesin e shume klienteve jo vetem nga Tirana por nga gjithe rrethet e Shqiperise. Ky eshte nje nga aktivitetet e shumta te suksesshme qe kompania Neranxi organizon duke sjelle novacion, siguri dhe garanci tek klientet e saj. Duke i trajnuar ata me shije te reja europiane, produkte te certifikuara sipas standarteve si dhe per te pasuruar vitrinat me receta te reja shume te shijshe dhe moderne.

 

Comments are closed.