SEMINAR CALLEBAUT TEK “NERANXI”, 21 TETOR 2015
February 1, 2018
SEMINAR GELATERIE DHE PASTICERIE, Mars 2015
February 1, 2018

SEMINAR PASTICERIE, DHE BUKEPJEKJE NGA KOMPANIA "MASTER MARTINI", maj 2015

SEMINAR PASTICERIE, COKOLLATERIE DHE BUKEPJEKJE NGA “MASTER MARTINI” – (dita e pare) Kompania Prestigjoze italiane “Master Martini” ne bashkepunim me Kompanine Neranxi mbylli me sukses punimet e dites se pare te Seminarit te Pasticerise dhe Bukepjekjes. U bene demonstrime te produkteve dhe recetave te reja qe jane risi edhe per tregun boteror te pasticerise. Domonstrimi kaloi ne disa faza, si ate teorik, praktik dhe ne degustimin e produktit final. Klientela jone nga shume qytete te Shqiperise si Saranda, Vlora, Pogradeci, Shkdora, Peshkopia, Durresi etj.por dhe nga Maqedonia, Mali i Zi dhe Kosova pati nje interesim te madh per futjen e produkteve sa te reja aq edhe te shendetshme sidomos per produktet pa yndyrna te hidrogjenizuara. Na vjen mire qe klienti shqiptar po edukon dhe konsumatorin drejt ushqimeve te shendetshme dhe te kontrolluara.

Comments are closed.