SEMINAR I AKULLORES PREGEL TEK NERANIX 16-17 MARS 2016
January 27, 2018
SEMINAR CALLEBAUT TEK “NERANXI”, 21 TETOR 2015
February 1, 2018

SEMINAR I PRODHIMEVE TË BRUMIT ME MIELLRAT "ITALMILL" TEK NERANXI, dhjetor 2015

Në ambientet e Institutit Kulinar Neranxi ne daten 10 Dhjetor 2015 u organizua një seminar mbiproduktet e brumit me miellrat e kompanisë prestigjoze italiane Italmill.Bukëpjekës nga e gjithë Shqiperia dhe Kosova mbushën laboratorët duke treguar një interes të vecantë për Bukën Altamura dhe recetat e ndryshme për pizza.

Comments are closed.