Seminar i çokollates Callebaut tek Kompania “Neranxi”, Nentor 2013
February 1, 2018
SEMINAR nga OLYMPIC FOODS – pasticeri -gelateri-frozen yougurt, Maj 2013
February 1, 2018

SENNA - Seminar tek "Neranxi" 4-5 Qershor 2013

Kompania Neranxi organizoi ne ambjentet e Institutit Kulinar, prane Neranxit seminarin per perdorimin e margarinave austriake Senna, Me ane te perfaqesuesit dhe specialistit te kesaj kompanie u bene demonstrime te ndryshme per perdorimin e margarinave ne sfoliate, kroasant, brioshe, si dhe per perdorim te pergjithshem ne pasticeri apo produkte te tjera brumi. Klientet dhe pjesmarresit paten mundesite te shihnin nga afer menyren e perdorimit te kesaj margarine ne receta te ndryshme si dhe ti degustonin ato per te pare rezultat e shkelqyera te ketyre ingredienteve te vene sebashku. Margarinat Senna jane cilesore dhe shume te shendetshme pa yndyrna vegjetale te hidrogjenizuara konform standarteve te vendeve te BE.

 

Comments are closed.