UNILEVER FOOD SOLUTION – në Shqipëri nëpërmjet Kompanisë Neranxi, dhjetor 2018
February 19, 2020

SEMINAR IRCA 6 NENTOR 2019

Në 6 Nëntor 2019 u realizua seminari i Pastiçerisë nga Kompania Prestigjioze Italiane IRCA mbi temën e ëmbëlsirave te Krishtlindjeve dhe festave te fundvitit ku pjese-marres ne e ishin klientë te shume te Kompania Neranxi.

Ky seminar me vlera te jashtëzakonshme profesionale dhe me shume risi ne shije dhe estetike u realizua ne laboratorin e Pastiçerisë pranë Instituti Kulinar Neranxi .

Pas seminarit u shtrua dhe nje pritje ku menyja u realizua nga stafi i docenteve te Institutit Kulinar Neranxi me produkte cilësore te Kompanisë Neranxi.

Recetat qe u realizuan gjate këtij seminari ishin:

“Happy Christmas”.
Chefi i Pasticerise “Antonio Losito” do te demonstroje sot receta si:
“Winter Mono”
“Santa’s Hat”
“Brownies delle Alpi”
“Prestige”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *