February 20, 2020

SEMINAR IRCA 6 NENTOR 2019

Previous Next SEMINAR IRCA 6 NENTOR 2019 Në 6 Nëntor 2019 u realizua seminari i Pastiçerisë nga Kompania Prestigjioze Italiane IRCA mbi temën e ëmbëlsirave te […]
February 19, 2020

UNILEVER FOOD SOLUTION – në Shqipëri nëpërmjet Kompanisë Neranxi, dhjetor 2018

UNILEVER FOOD SOLUTION – në Shqipëri nëpërmjet Kompanisë Neranxi, dhjetor 2016 UNILEVER FOOD SOLUTION zgjedh Kompaninë shqiptare “Neranxi”, për t’i dhënë ekskluzivitetin e produkteve të saj! […]
January 29, 2020

Hidhni ilaçet, për të parandaluar dhe shëruar nga virozat, ju vijnë në ndihmë këto produkte nga “Neranxi”!

Hidhni ilaçet, për të parandaluar dhe shëruar nga virozat, ju vijnë në ndihmë këto produkte nga “Neranxi”! Dhimbje fyti, temperaturë, rrufë…pothuajse e tillë është atmosfera në […]
January 13, 2020

Qumështi pluhur tek Kompania Neranxi, me vlera ushqyese dhe me siguri maksimale për mungesë bakteresh

Qumështi pluhur tek Kompania Neranxi, me vlera ushqyese dhe me siguri maksimale për mungesë bakteresh   Qumështi pluhur është një alternativë shumë e shëndetshme e qumështit […]