January 24, 2018

GINGERBREAD HOUSES for CHRISTMAS BAZAR TEK “NERANXI”, DHJETOR 2017

GINGERBREAD HOUSES for CHRISTMAS BAZAR TEK “NERANXI”, DHJETOR 2017 Edhe kete vit, Kompania Neranxi jep kontributin e saj per eventin e bamiresise qe organizohet cdo prag […]
January 24, 2018

NERANXI TEK “GREEK FOOD FESTIVAL” TIRANA, DHJETOR 2016

NERANXI TEK “GREEK FOOD FESTIVAL” TIRANA, DHJETOR 2016 Ambasada e Greqise ne Tirane dhe Hellenic Busines Association of Albania organizon “Greek Food Festival” (Festivalin Grek te […]
January 24, 2018

INSTITUTI KULINAR NERANXI TEK CELJA E SEZONIT TURISTIK NE KSAMIL, QERSHOR 2016

INSTITUTI KULINAR NERANXI TEK CELJA E SEZONIT TURISTIK NE KSAMIL, QERSHOR 2016 Per here te pare, celja e sezonit turistik ne Ksmail behet me nje ceremoni […]
January 24, 2018

NERANXI -TEK FESTA E MIDHJES – SARANDE 2015 FITON KUPEN E NDERIT

NERANXI -TEK FESTA E MIDHJES – SARANDE 2015 FITON KUPEN E NDERIT Neranxi”, promotor i “Festës së Midhjes” në Sarandë Gatime live për të shijuar recetat […]