January 27, 2018

Pse Kompania “Neranxi” punon me brandet më të mira të botës, njëri prej tyre është “Pregel”, gjigandi i prodhimit të produkteve për akullore

Pse Kompania “Neranxi” punon me brandet më të mira të botës, njëri prej tyre është “Pregel”, gjigandi i prodhimit të produkteve për akullore Çdo fund janari, […]
January 27, 2018

Kushtet e magazinimit dhe tregtimit të frutave të thata

Kushtet e magazinimit dhe tregtimit të frutave të thata Një nga sektorët më të rëndësishëm ku operon Kompania “Neranxi”, është dhe ai i frutave të thata. […]
January 27, 2018

Produkte për individët intolerantë

Produkte për individët intolerantë “Neranxi”, në kuadër të përzgjedhjes së kujdesshme dhe studimit permanent të tregut, ka menduar të sjellë produkte për një target njerëzish të […]
January 13, 2020

Qumështi pluhur tek Kompania Neranxi, me vlera ushqyese dhe me siguri maksimale për mungesë bakteresh