January 27, 2008

KOMPANIA NERANXI SJELL RISINË E NJE PANAIRI PRIVAT TË SPECIALIZUAR

KOMPANIA NERANXI SJELL RISINË E NJE PANAIRI PRIVAT TË SPECIALIZUAR Panairi i parë profesional Neranxi 2009 “Më të mirët e Europës tek “Neranxi”. Ky është sllogani […]
January 27, 2010

Panairi i dytë profesional Neranxi 2010

Panairi i dytë profesional Neranxi 2010 Tashmë e kthyer në traditë pas suksesit të panairit të parë, pranvera e vitit 2010 erdhi me edicionin e dytë […]
January 27, 2011

Panairi i tretë profesional Neranxi 2011

Panairi i tretë profesional Neranxi 2011 Të gjitha tendencat e artit të kulinarisë dhe një fushatë sensibilizimi për të rritur cilësinë e produkteve dhe shërbimeve. Tashmë […]
January 27, 2012

Panairi i katërt profesional Neranxi 2012

Panairi i katërt profesional Neranxi 2012 Të gjitha tendencat e artit të kulinarisë dhe një fushatë sensibilizimi për të rritur cilësinë e produkteve dhe shërbimeve. Tashmë […]