January 27, 2018

Seminari “Schapfen Mühle” për Bukë Gjermane & Produkte Furre, tetor 2017

Seminari “Schapfen Mühle” për Bukë Gjermane & Produkte Furre, tetor 2017 Seminari i Bukëve Gjermane dhe Produkteve të Furrës Sot ne Laboratorin e Prodhimeve te Brumit […]
January 27, 2018

SEMINARI I AKULLORES DHE PASTICERISË PREGEL SHKURT 2017

SEMINARI I AKULLORES DHE PASTICERISË PREGEL SHKURT 2017 Kompania Neranxi në bashkëpunim me Kompaninë italiane PreGel organizuan seminarin e parë të Akullores dhe Pasticerisë për vitin […]
January 27, 2018

SEMINARI I EMBELSIRAVE TRADICIONALE PER FESTAT E FUNDVITIT, DHJETOR 2016

SEMINARI I EMBELSIRAVE TRADICIONALE PER FESTAT E FUNDVITIT, DHJETOR 2016 Kompania Neranxi ne bashkepunim me kompanine Greke Bousmalis, organizuan Seminarin Profesional per Embelsirat Tradiconale te Festave […]
January 27, 2018

SEMINAR PASTICERIE NGA IRCA 23-24 Nentor 2016

SEMINAR PASTICERIE NGA IRCA 23-24 Nentor 2016 SEMINAR PASTICERIE NGA IRCA 23-24 Nentor 2016 Kompania Prestigjoze IRCA ne bashkepunim me Kompanine Neranxi organizuan nje seminar dy […]