Instituti Kulinar Neranxi

FOLTORJA LOGO SHKOLLA

Pse IKN është i veçantë në llojin e tij

Instituti Kulinar Neranxi, u krijua 11 vite më parë me iniciativë të Kompanisë “Neranxi”. Shkolla lindi si nevojë e tregut për specialistë në fushën e kulinarisë. Që në vitet e para të saj, kjo shkollë ka patur një sukses të paparashikuar. 

Instituti Kulinar Neranxi, arriti të thyejë të gjitha tabutë dhe paragjykimet tipike shqiptare, sipas të cilave vetëm një punë në zyrë është një punë e mirë, madje mundësisht një punë shteti që të rrish edhe në kafe. Stili i jetës i shumë të rinjve, ishte një promovim i pasivitetit, dembelizmit dhe një rutinë që nuk të lejonte të vendosje objektiva dhe qëllime në jetë.