POLPA SUPER FINE PER PIZZA- PULPË DUMATE SUPER FINE
July 3, 2018
CHAMPIGNONS TRIFOLATI DAL FRESCO- KËRPUDHA CHAMPIGNON TRIFOLATI NGA PORDUKT I FRESKËT
July 3, 2018
Show all

ACCIUGHE A PEZZI IN OLIO DI SEMI DI GIRASOLE – ACUGE NË COPA NË VAJ FARASH LULEDIELLI

Category:
Description

Acuke te perpunuara te fresketa, pa hala, te copetuara dhe te konservuara te mbuluara ne vaj.
Pesha neto: 10kg
Kodi: 10051

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ACCIUGHE A PEZZI IN OLIO DI SEMI DI GIRASOLE – ACUGE NË COPA NË VAJ FARASH LULEDIELLI”

Your email address will not be published. Required fields are marked *