Teriyaki glaze Kikkoman
May 15, 2018
Ramen Noodles
May 15, 2018
Show all

Akaya Salcë Unagi (Thick)

Category:
Description

• Paketim: 1.8 L
• Salcë Japoneze Unagi
• Salcë e ëmbël, e përshtatshme për shumë gatime dhe ideale si një marinadë
• Pa MSG dhe përbërës artificialë
• E krijuar nga një recetë tradicionale që përmban Mirin (verë e ëmbël e orizit), salcë soje, sake dhe sheqer.

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Akaya Salcë Unagi (Thick)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *