BASE FIOCC
January 20, 2018
ARABESCHI AMARENA N
January 20, 2018
Show all

ARABESCHI AL GUSTO DI CIOCCOLATO FONDENTE

Categories: ,
Description

Salcë e rafinuar në bazë anhidrit me një ngjyrë dhe një aromë të fortë të çokollatës më të mirë fondente. Aplikimi: akullore/pasticeri/soft/sorbetto/frozen yogurt. Pesha neto: 6×0.9kg

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ARABESCHI AL GUSTO DI CIOCCOLATO FONDENTE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *