ARABESCHI CARAMEL
January 20, 2018
ARABESCHI DATTERO
January 20, 2018
Show all

ARABESCHI CIOCCO-NOCCIOLA

Categories: ,
Description

Bashkimi më klasik dhe i përjetshëm: nga lajthitë më të mira dhe një krem i butë në bazë të çokollatës. Një shije intensive dhe një qëndrueshmëri të lartë. Aplikimi: akullore/pasticeri/soft/ frozen yogurt. Pesha neto: 6×09 kg

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ARABESCHI CIOCCO-NOCCIOLA”

Your email address will not be published. Required fields are marked *