ARABESCHI LAMPONE N
January 20, 2018
ARABESCHI MANDARINO N
January 20, 2018
Show all

ARABESCHI FIKISSIMO- Arabeschi

Categories: ,
Description

Në një bazë shumë të dendur dhe të rafinuar, të bërë me fiq të karamelizuar, të mbushur me copa të frutave dhe me një aromë të plotë dhe të tërheqëse. Aplikimi: akullore/pasticeri/soft/frozen yogurt/sorbetto. Pesha neto: 2x3kg

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ARABESCHI FIKISSIMO- Arabeschi”

Your email address will not be published. Required fields are marked *