ASPARAGI BIANCHI- SHPARGUJ TË BARDHË
June 12, 2018
MAIS – MISËR I ËMBËL
June 12, 2018
Show all

ASPARAGI VERDI- SHPARGUJ JESHILË

Category:
Description

Të përpunuar me shumë kujdes, nga produkti i freskët, kështu mund të ruajë majat të forta dhe kompakte , dhe një kërcell të butë dhe pa fibra. Perfekt për tu degustuar sic janë me kripë dhe vaj, mund të kalohen në tigan dhe të përdoren gjithashtu në mbushje pizzash.
Pesha neto: 700g
Kodi: 93095

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ASPARAGI VERDI- SHPARGUJ JESHILË”

Your email address will not be published. Required fields are marked *