EMILY CREAM
January 20, 2018
PANE ARABO
January 20, 2018
Show all

BARRETE-gluten free

Category:
Description

Shufra çokollate fondente e qëndrueshme ndaj pjekjes, 8 cm të gjata dhe 1 cm të gjera dhe me peshë rreth 4 g. Pesha neto: 1,6kg

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BARRETE-gluten free”

Your email address will not be published. Required fields are marked *