Tortilla Misri 8 cope 320 g
January 20, 2018
BASE DIAMANT 50
January 20, 2018
Show all

BASE DIAMANT 100

Description

Një bazë në të nxehtë me një strukturë të butë dhe përhapëse. shije qumështi dhe kremi që shkon shumë mirë me të gjitha varietetet. Aplikimi: akullore. Doza: 100g/1lt qumësht. Pesha neto: 8×1.5 kg

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BASE DIAMANT 100”

Your email address will not be published. Required fields are marked *