BASE DIAMANT 100
January 20, 2018
BASE LIGHT & STEVIA
January 20, 2018
Show all

BASE DIAMANT 50

Categories: ,
Description

Një bazë në të nxehtë me një strukturë të butë dhe përhapëse. shije qumështi dhe kremi , ruan strukturën edhe gjatë ekspozimit në vitrinë. Aplikimi: akullore. Doza: 50g/1lt qumësht. Pesha neto: 8x2kg

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BASE DIAMANT 50”

Your email address will not be published. Required fields are marked *