BASE FRUTTOSA
January 20, 2018
ARABESCHI AL GUSTO DI CIOCCOLATO FONDENTE
January 20, 2018
Show all

BASE FIOCC

Categories: ,
Description

Bazë në të nxehtë e cila lejon të marrësh një akullore kompakte dhe kremoze, me një strukturë të shkëlqyer dhe përshtatje për vitrinë. Aplikimi: akullore. Doza: 100g/1lt ujë. Pesha neto: 8×1.5kg

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BASE FIOCC”

Your email address will not be published. Required fields are marked *