BASE FIOR PANNA
January 20, 2018
BASE FIOCC
January 20, 2018
Show all

BASE FRUTTOSA

Categories: ,
Description

Baza e parë e studiuar për akulloren me fruta nga PreGel. Ideale për përgatitjen e një sorbetti frutash me shije të freskët dhe të veçantë. Aplikimi: akullore/sorbetto. Doza: 50g/1lt ujë. Pesha neto: 8x2kg

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BASE FRUTTOSA”

Your email address will not be published. Required fields are marked *