BASE DIAMANT 50
January 20, 2018
BASE LIMONE 50
January 20, 2018
Show all

BASE LIGHT & STEVIA

Categories: ,
Description

Bazë në të ftohtë e plotë, e ëmbëlsuar me Stevia dhe e pasuruar me fibra, ideale për prodhimin e akulloreve tme fruta të shijshme dhe të lehta . Aplikimi: akullore. Doza: 350g/1lt qumësht. Pesha neto: 12×1.05 kg

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BASE LIGHT & STEVIA”

Your email address will not be published. Required fields are marked *