BASE LIGHT & STEVIA
January 20, 2018
BASE SUBLIME 100
January 20, 2018
Show all

BASE LIMONE 50

Categories: ,
Description

Produkti pluhur I koncentruar për të marrë, vetëm me shtimin e sheqerit dhe ujit, shijen e freskët dhe natyrale të sorbetos me limon. Aplikimi: akullore/ sorbetto. Doza: 50g/1lt ujë. Pesha neto: 4x2kg

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BASE LIMONE 50”

Your email address will not be published. Required fields are marked *