BASE LIMONE 50
January 20, 2018
BASE SUBLIME 50
January 20, 2018
Show all

BASE SUBLIME 100

Categories: ,
Description

Baza në të nxehtë, me përmbajtje të lartë të qumështit, me aromë delikate të qumështit, lejon ruajtjen e një akullore me strukturë shumë kompakte dhe të thatë në sipërfaqe. Aplikimi: akullore. Doza:100g/1lt qumësht. Pesha neto: 8x2kg

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BASE SUBLIME 100”

Your email address will not be published. Required fields are marked *