BASE SUBLIME 50
January 20, 2018
BASE VENEZIA 100
January 20, 2018
Show all

BASE TOTALBASE

Categories: ,
Description

është një bazë e shpejtë, pasi ajo mund të përgatitet ose në të nxehtë ose të ftohtë, me ujë ose qumësht. Ai është i përshtatshëm si për përgatitjen e kremrave të akulloreve me fruta dhe akullore me bazë qumështi. Aplikimi: akullore/ sorbetto . Doza:100g/1lt qumësht. Pesha neto: 8×1.5kg

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BASE TOTALBASE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *