BASE TOTALBASE
January 20, 2018
CREMOSA
January 20, 2018
Show all

BASE VENEZIA 100

Categories: ,
Description

bazë në të nxehtë që ju lejon të merrni një akullore të butë, me një strukturë të shkëlqyer dhe kremoze. Aplikimi: akullore. Doza:100g/1lt qumësht. Pesha neto: 8×1.5kg

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BASE VENEZIA 100”

Your email address will not be published. Required fields are marked *