Fara lulekuqe
June 5, 2018
BRODO GRANULARE IL VEGETALE – BULJON I GRANULUAR VEGJETAL
June 5, 2018
Show all

BRODO GRANULARE CONSOMME – BULJON I GRANULUAR CONSOMME 2% mish

Category:
Description

Buljon mishi viçi i tretshëm në ujë. Pa Gluten, laktoze ose yndyrna te hidrogjenizuara, ështe një përgatitje me baze kripe dhe monosodium glutamati i pasuruar me ekstrakte mishi lope dhe perimesh të disidratuara. I tretshëm në ujë ju lejon të përftoni 1 Litër buljon duke tretur 18-22 g ekstrakt granular në një litër me ujë të nxehtë.

Doza: 18-22g/1litër ujë.

Pesha neto: 1000g

Kodi: 06035

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BRODO GRANULARE CONSOMME – BULJON I GRANULUAR CONSOMME 2% mish”

Your email address will not be published. Required fields are marked *