BRODO GRANULARE CONSOMME – BULJON I GRANULUAR CONSOMME 2% mish
June 5, 2018
BRODO GRANULARE POLLO – BULJON PULE I GRANULUAR
June 5, 2018
Show all

BRODO GRANULARE IL VEGETALE – BULJON I GRANULUAR VEGJETAL

Category:
Description

Buljon perimesh i tretshëm në ujë. Pa Gluten, laktoze ose yndyrna të hidrogjenizuara, ështe një përgatitje me bazë kripe dhe monosodium glutamati i pasuruar një përqindje të lartë perimesh të disidratuara. Tretet lehtësisht në ujë, ju mundëson të përftoni një litër buljon duke tretur 18-22 gr granule vegjetale në ujë të nxehtë.

Doza: 18-22g/1litër ujë.

Pesha neto: 950g

Kodi: 06015

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BRODO GRANULARE IL VEGETALE – BULJON I GRANULUAR VEGJETAL”

Your email address will not be published. Required fields are marked *