BRODO GRANULARE POLLO – BULJON PULE I GRANULUAR
June 5, 2018
FONDO BRUNO GRANULARE
June 5, 2018
Show all

BRODO GRANULARE PESCE- BULJON PESHKU I GRANULUAR

Category:
Description

Eshte një përgatitje e vecantë me peshk dhe krustace të disidratuara me bazë kripe dhe monosodium. Tretet lehtësisht në ujë, ju mundëson të përftoni një litër buljon duke tretur 20-22 gr granule peshku në ujë të nxehtë.

Doza: 20-22g/1litër ujë.

Pesha neto: 500g

Kodi: 06075

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BRODO GRANULARE PESCE- BULJON PESHKU I GRANULUAR”

Your email address will not be published. Required fields are marked *